Egmont Kids Media Nordic

Posted by: admin Posted on: 21. januar 2021 Comments: 0

Hobby Kryss, Reisekryss, Giganten og Lekende lette kryssord er blader som Bladverket lager for Egmont Kids Media Nordic AS. Hobby Kryss er norges mest solgte kryssordblad med 20.000 i opplag. Reisekyss har på lik linje med Hobbykryss eksistert i landets bladhyller i mange år. Gigantkryss er det største kryssordbladet med sine 122 sider. Lekende lette kryssord, er som navnet tilsier et kryssordblad med lette oppgaver. Bladene har varierte temaer etter aktualiteter…

Pene Rom shop

Posted by: admin Posted on: 13. september 2018 Comments: 0

Pene Rom shop tilbyr kvalitetsmøbler med et eksklusivt uttrykk og lekker design – til gunstige priser. De populære og sofistikerte velourmøblene kommer i en vakker finish og fargene sort, beige, muldvarp og grå. Går du for et mer vågalt og individuelt uttrykk, så tilbys enkelte av møblene også i blå og burgunder. Style med lamper og myke tekstiler for et lunt og personlig uttrykk.  

Kunder og samarbeidspartnere

Posted by: admin Posted on: 28. august 2018 Comments: 0

En god dialog med kunden er alfa og omega.  Likedan viktigheten av å ha gode samarbeidspartnere. Bladverket er priviligert med  å ha verdens hyggeligste kunder. Og i nettverket finnes designere, fotografer og arkitekter som kan bistå hvis det trengs.

Pene Rom Boligstyling AS

Posted by: admin Posted on: 1. mai 2018 Comments: 0

Det er utarbeidet ny profil for Pene Rom. I tillegg til ny logo og postale trykksaker er det trykket notathefte som brukes ved stylingoppdrag, og  produktark som leveres til alle meglerkontor og aktuelle utbyggere i Vestfold. Enkel typografi og bruk av sort/hvitt gjør profilen lett å tilpasse trender og farger som endrer seg raskt i interiørverdenen.  

Annonser

Posted by: admin Posted on: 27. mai 2017 Comments: 0

I redaksjonell design handler det om sideoppbygning og små detaljer som er viktige for helheten. Mye dreier seg om skrift og lesbarhet, det skal være funksjonelt og tilgjengelig.